Ev taşırken kıyafetlerinizin nasıl taşınacağını merak mı ediyorsunuz? Kimi kıyafetlerinizin ütülenmesi ya da temizlenmesi zor olabiliyor. Bunun için ev taşıma operasyonunda gereken hassasiyetin gösterilmesi profesyonel nakliye ile mümkündür. Bunun için kıyafetleriniz dolabınızda yer alan bölmeye uygun olarak elbise sandıklarına toplanır. Elbise sandıkları size özel olarak getirilir. Elbise sandıkları içerisinde yer alan askı yöntemiyle ütüsü bozulmadan titiz bir şekilde yeni adresinize ulaştırılır.

Ev taşırken kıyafetler nasıl toplanır? Kıyafetler nasıl taşınır?
“Ev taşırken kıyafetler nasıl toplanır? Kıyafetler nasıl taşınır? Bidüşüntaşın ile Pratik Taşınma Tüyoları”


Ev Taşırken Kıyafetler Nasıl Toplanır?

Ev taşırken kıyafetler özel üretim elbise sandıkları ile toplanır. Evinizde birden fazla dolap mevcut ise tüm elbiselerin için özel taşıma poşetleri ile askılıklarından geçirebilirsiniz.

Ev Taşırken Kıyafetler Nasıl Taşınır?

Ev taşırken kıyafetler sistemli bir şekilde toplandıktan sonra tarafınıza özel olarak ulaştırdığımız elbise sandıkları taşınır. Taşıma esnasında olumsuz hava koşullarından etkilenmeyerek kitlenebilir sistem sayesinde yeni adresinize sorunsuz bir teslim sağlıyoruz.

Ev Taşırken Kıyafetleri Toplamak İçin Tüyolar

Her evin kendince eşya hacmi vardır. Bunun için kıyafetler de taşınma esnasında önemli konu haline gelmektedir. 

1- Kıyafetlerinizi Sınıflandırın

Taşınırken elbiseleriniz hangi odadan aldığınızı kontrol edin. Akabinde ilgili odaya ait raf ya da askı sisteminde hangi elbiselerin yer almasını istiyorsanız numaralandırın.

2- Kıyafet Kolisi Kullanın

Askı yöntemi gerektirmeyen kazak, t-shirt, pantolon vb. kıyafetlerinizde kıyafet kolisi kullanabilirsiniz.

3- Kıyafetlerinizi Kılıflara Koyun

Taşınma günü hava yağışlı olabilir. Bunun için önceden kıyafetlerinizi taşımak isteyebilirsiniz. Sizler de taşınma operasyonu öncesi elbise kılıflarını kullanarak kıyafetlerinizin taşınmasında önemli rol oynayabilirsiniz.

Ev Taşınırken Kıyafetlerin Ütüsü Bozulmaması İçin Ne Yapılmalı?

Ev taşırken kıyafetlerinizin ütüsü bozulabilir ya da kirlenebilir. Bunun için endişe etmeyin. Bidüşüntaşın Nakliyat olarak elbise taşıma kutuları ile elbiselerinizin ütüsü ilk günkü gibi taşınacaktır.

Ev Taşırken Kıyafetler Nasıl Paketlenir?

Her elbisenin kendine özgü bir taşıma yöntemi vardır. Daha uzun elbiseleriniz için kılıflarla paketleyebilirsiniz.

Taşınmak İçin Kıyafetleri Toplarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Taşınmak için kıyafetleri toplarken hangi çekmeceden ya da hangi raftan aldığınızı kontrol edebilirsiniz. Bunun için ilgili kıyafet kutusuna elbiseleri aldığınız oda ile birlikte numaralandırabilirsiniz. Diğer bir açıdan kutu yaptıktan sonra kutunun iç haznesine ambalaj kağıdı ya da ambalaj poşeti serebilirsiniz. Bu şekilde oluşabilecek taşıma aksaklıklarını bertaraf edebilirsiniz.

Ev taşırken kıyafetler nasıl toplanır? Kıyafetler nasıl taşınır?
“Ev taşırken kıyafetler nasıl toplanır? Kıyafetler nasıl taşınır?”

Taşınmadan Önce Kıyafetler İçin Ne Yapılmalı?

Taşınmadan önce dilerseniz kışlık ve yazlık olmak üzere iki kategoriye ayırabilirsiniz. Bu tür kıyafet taşımalarında yeni evinizde önemli ölçüde yerleştirme noktasında çok rahat edeceksiniz. Gerekli ve gereksiz olarak gördüğünüz kıyafetleri bir tarafa ayırabilirsiniz. İhtiyacınız olmayan kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirsiniz. Dilerseniz de belediyelerin elbise dolaplarına gönderebilirsiniz.

Taşınmadan Sonra Kıyafetler İçin Ne Yapılmalı?

Taşınmadan sonra kıyafetlerinizi hijyen açısından yıkayabilirsiniz. Dilerseniz de kuru temizleme işlemi için en yakın kuru temizleme şubesine teslim edebilirsiniz. Kıyafetlerinizi taşınmadan sonra yerleştirmek için de sınıflandırma sistemine göre hareket edin. Bu şekilde yazlık ve kışlık olarak elbiselerinizi rahatlıkla ayırt edebilirsiniz.

bidüşüntaşın evden eve nakliyat bidüşüntaşın ofis taşıamcılığı bidüşüntaşın eşya depolama şirketi
indirim
FIRSATI
kaçırılmayacak
%5 indirim
BDT5

Bu kampanya 2 saat süre ile geçerlidir. Kampanya kodunu ödeme adımında kupon kısmına girmeniz gerekmektedir.

×