Evden Eve Nakliyat

Bidüşüntaşın Blog

Evden eve nakliyat ve depolamaya dair güncel bilgiler

İstanbul bölgesinde en çok tercih edilen nakliyat şirketiyiz. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Taşınmaya dair arayabileceğiniz bilgileri burada bulabilirsiniz.

Uluslararası Koli Taşımacılığı
Nakliye

Uluslararası Koli Taşımacılığı

Uluslararası koli taşıma şirketleri, profesyonel bir şekilde koli taşıma hizmetleri sunarak müşterilere güvenli ve hızlı bir yurt dışına paket gönderme imkanı sağlar. Bu şirketler, yılların deneyimiyle sektörde öne çıkan hizmetleriyle bilinirler. Peki, uluslararası koli taşıma şirketlerinin müşterilere sunduğu avantajlar nelerdir?

Devamını Oku »
Pratikbox Taşıma Kutusu
Nakliye

Kiralık Taşıma Kutusu Hizmeti Pratikbox! Karton Koli Yerine Pratikbox Kullanın

z aza indiriyor. Geri dönüşümlü olması nedeniyle karton kolinin aksine sürdürülebilir ve sıfır atık projesi kapsamında bir karton koli için on yedi ağaç kesiliyor. Bir ton kartonla iki bin beş yüz yetmiş yedi koli üretiliyor. Yüz elli bir karton koli için bir ağaç kesiliyor. Dolayısıyla ev taşıma ya da ofis taşımalarında yoğunlukla kullanılan karton koliler tek kullanımlık olarak tüketilmektedir. Pratikbox kiralık taşıma kutusu modeli ile müşterilerine sağlamış olduğu hizmet sayesinde doğayı destekleyen bir start-up olarak karşımıza çıkıyor.

Devamını Oku »
Beyaz Eşya Depolama Hizmeti
Nakliye

Beyaz Eşya Depolama

Beyaz eşya depolama, genellikle depolama tesislerinde özel olarak tasarlanmış alanda sağlanır. Hemen irtibata geç! Anında eşyalarını depola.

Devamını Oku »
Asansörlü taşıma hizmetinin avantajları
Nakliye

Asansörlü Taşıma Hizmetinin Avantajları

Asansörlü taşıma hizmetinin avantajları ve faydalarına baktığımızda oldukça popüler ve pratik olduğunu görürüz. Özellikle inşaat alanında gördüğümüz gelişmelerle birlikte yüksek katlı binalar inşa ediliyor. Ancak

Devamını Oku »
Nakliye aracı kiralama hizmeti
Nakliye

Nakliye Aracı Kiralama

Nakliye aracı kiralama işlemi, taşımacılık ihtiyacı olan kişiler veya şirketlerin belirli bir süre için taşımacılık aracı kiralamasını içerir.

Devamını Oku »

Haber Bültenimize Kayıt Olun

bidüşüntaşın blog

bidüşüntaşın evden eve nakliyat bidüşüntaşın ofis taşıamcılığı bidüşüntaşın eşya depolama şirketi
indirim
FIRSATI
kaçırılmayacak
%5 indirim
BDT5

Bu kampanya 2 saat süre ile geçerlidir. Kampanya kodunu ödeme adımında kupon kısmına girmeniz gerekmektedir.

×