Evden Eve Nakliyat

Bidüşüntaşın Blog

Evden eve nakliyat ve depolamaya dair güncel bilgiler

İstanbul bölgesinde en çok tercih edilen nakliyat şirketiyiz. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Taşınmaya dair arayabileceğiniz bilgileri burada bulabilirsiniz.

Uluslararası Koli Taşımacılığı
Nakliye

Uluslararası Koli Taşımacılığı

Uluslararası koli taşıma şirketleri, profesyonel bir şekilde koli taşıma hizmetleri sunarak müşterilere güvenli ve hızlı bir yurt dışına paket gönderme imkanı sağlar. Bu şirketler, yılların deneyimiyle sektörde öne çıkan hizmetleriyle bilinirler. Peki, uluslararası koli taşıma şirketlerinin müşterilere sunduğu avantajlar nelerdir?

Devamını Oku »
Evden eve nakliyat araçları
Nakliye

İstanbul Ev Taşıma Fiyatları Nasıl Belirlenir?

anbul Ev taşıma fiyatlarının hesaplanması için ne kadar oda sayısı çok önemli ise de eşyaların nereden nereye taşınacağı da o kadar önemlidir. Buradaki en önemli husus eşyalarınızın şehir içi mi yoksa şehirlerarası mı taşınacağı olacaktır. Eğer ki şehir içi bir taşınma talebiniz oluşursa fiyatlandırma ilçeler arasında ki mesafeye göre hesaplanmaktadır. Eğer ki şehirlerarası bir taşınma talebiniz oluşursa iller arasındaki mesafe ölçülerek fiyat hesaplanmasında baz alınır. Tayin dönemlerinde artan ev taşıma taleplerinde genelikle yaz döneminde şehirlerarası taşıma da büyük oranda artış gözükmektedir.

Devamını Oku »
Göztepe Evden Eve Nakliyat Göztepe Eşya Depolama Şirketi Göztepe Parça Eşya Taşıma Şirketi Göztepe Kurumsal Nakliyat Şirketi İstanbul Kadıköy Göztepe Ofis Taşımacılığı Bidüşüntaşın
Nakliye

Ev Taşıma Fiyatları Nasıl Belirlenir ?

Evden eve nakliyat, ev taşıma işlemlerini gerçekleştirmek isteyen bireylerin, Ev eşyalarının A noktasından alınıp; eşyaların paketlenmesi, eşyaların demonte hale getirilmesi, eşyaların araca istiflenmesi, B noktasına ulaştırılıp; eşyaların araçtan indirilmesi ve eşyaların yeni evinizde monte edilmesine evden eve nakliyat denir.

Devamını Oku »
Arşiv Taşıma Hizmeti
Nakliye

Arşiv Taşımacılığı

Arşiv, çeşitli sektörlerdeki bilgilerin depolandığı ve dosyaların yer aldığı alana verilen isimdir. Adliye, hastane, okul gibi pek çok kurumda bulunan arşiv, uzun zaman aralıklarını kapsaması sebebiyle çoğu zaman oldukça kalabalıktır. İçinde bulundurduğu dosyalar nedeniyle arşivler taşınma işlemleri gerektiğinde işin içinden çıkılamayacak seviyelere gelebilir. Bu nedenle kurum ve kuruluşlar arşivlerin taşınması gerektiğinde bilgilerin eksiksiz bir şekilde bir noktadan başka bir noktaya taşınması konusunda endişe duyarlar. Arşiv taşımacılığı ise tam olarak bu noktada devreye girer.

Devamını Oku »

Haber Bültenimize Kayıt Olun

bidüşüntaşın blog

bidüşüntaşın evden eve nakliyat bidüşüntaşın ofis taşıamcılığı bidüşüntaşın eşya depolama şirketi
indirim
FIRSATI
kaçırılmayacak
%5 indirim
BDT5

Bu kampanya 2 saat süre ile geçerlidir. Kampanya kodunu ödeme adımında kupon kısmına girmeniz gerekmektedir.

×