Evden Eve Nakliyat

Bidüşüntaşın Blog

Evden eve nakliyat ve depolamaya dair güncel bilgiler

İstanbul bölgesinde en çok tercih edilen nakliyat şirketiyiz. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Taşınmaya dair arayabileceğiniz bilgileri burada bulabilirsiniz.

Uluslararası Koli Taşımacılığı
Nakliye

Uluslararası Koli Taşımacılığı

Uluslararası koli taşıma şirketleri, profesyonel bir şekilde koli taşıma hizmetleri sunarak müşterilere güvenli ve hızlı bir yurt dışına paket gönderme imkanı sağlar. Bu şirketler, yılların deneyimiyle sektörde öne çıkan hizmetleriyle bilinirler. Peki, uluslararası koli taşıma şirketlerinin müşterilere sunduğu avantajlar nelerdir?

Devamını Oku »
Arşiv odaları nasıl korunur
Nakliye

Arşiv Odaları Nasıl Korunur?

Arşiv odaları nasıl korunur ve arşivler nasıl depolanır sorusu özellikle firmalar tarafından araştırılıyor. Arşiv odaları içerisinde resmî belgeler, klasörler ve evrak tarzı belgeler olur. Özel

Devamını Oku »
Yeşil Vadi Konakları Evden Eve Nakliyat
Nakliye

YEŞİL VADİ KONAKLARI EVDEN EVE NAKLİYAT ŞİRKETİ

Bidüşüntaşın ile Yeşil Vadi Konakları evden eve nakliyat hizmeti almaya karar verdiyseniz yapmanız gereken şey çok kolay. Bidüşüntaşın’ın sitesine girerek gerekli bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurup randevu almanız gerekir ve sonrasında randevu verdiğiniz tarihte müşteri hizmetleri ekibimiz sizlere uygun araç, ekipman ve personel tedarik planlamasını yapmaktadır. Bidüşüntaşın ile taşınan müşterilerimiz taşınmanın keyfini çıkarırken siz neredesiniz?

Devamını Oku »
Pratikbox Taşıma Kutusu
Nakliye

Kiralık Taşıma Kutusu Hizmeti Pratikbox! Karton Koli Yerine Pratikbox Kullanın

z aza indiriyor. Geri dönüşümlü olması nedeniyle karton kolinin aksine sürdürülebilir ve sıfır atık projesi kapsamında bir karton koli için on yedi ağaç kesiliyor. Bir ton kartonla iki bin beş yüz yetmiş yedi koli üretiliyor. Yüz elli bir karton koli için bir ağaç kesiliyor. Dolayısıyla ev taşıma ya da ofis taşımalarında yoğunlukla kullanılan karton koliler tek kullanımlık olarak tüketilmektedir. Pratikbox kiralık taşıma kutusu modeli ile müşterilerine sağlamış olduğu hizmet sayesinde doğayı destekleyen bir start-up olarak karşımıza çıkıyor.

Devamını Oku »
Tuzla Evden Eve Nakliyat - Bidüşüntaşın
Nakliye

TUZLA EV TAŞIMA

Mobilyalarınızın ve beyaz eşyalarınız için kullanılan kalın naylon patpatlar bir aylık periyotlarla yenileri ile değiştirilip, ayrıca her taşınma işleminden sonra sterilize edilerek bir sonraki taşınma işlemi için hazır hale getirilmektedir.
Mutfak eşyalarınız (tabak, bardak vs.) veya kitaplarınız için sipariş verdiğiniz pratikbox taşıma kutularımız her taşınmadan sonra sterilize edilip bir sonraki taşınma için hazır hale getirilmektedir.
Ev taşıma işleri için kullanılan evden eve nakliyat araçlarımız aynı şekilde bir sonraki taşıma işlemi için sterilize edilip kullanılmaktadır.

Devamını Oku »

Haber Bültenimize Kayıt Olun

bidüşüntaşın blog

bidüşüntaşın evden eve nakliyat bidüşüntaşın ofis taşıamcılığı bidüşüntaşın eşya depolama şirketi
indirim
FIRSATI
kaçırılmayacak
%5 indirim
BDT5

Bu kampanya 2 saat süre ile geçerlidir. Kampanya kodunu ödeme adımında kupon kısmına girmeniz gerekmektedir.

×